Johnnie Walker (L)

hejsan :)
idag har mina kusiner + farfar varit här och grattat mej! jag fick 400:- av farfar och prisentkort på H&M med 300:- toppen :D vi åt massa mat och tårta så jag är proppmätt. sedan åkte vi ner te stan för att kolla på när dom skulle springa, tycker dom var jätte duktiga! :) själv mår jag sådär.. har jätte jätte jätte ont i halsen och har vita prickar och är svullen i halsen, som ni hör så låter det inte bra. och jag kan knappt svälja :( har haft halsböld en gång och har haft halsfluss ett antal gånger så om det är det är jag inte förvånad. om det inte blir bättre till på måndag ska jag te sjukhuset och kolla upp det.
juste! red Johnnie Walker idag, gick super bra! blev riktigt kär i honom ♥ i spiltan var han en jävla bitch som ville bitas men ja visa att jag bestämmde och faktiskt så vann jag :D haha aja, när vi red så var jag super nöjd! det ända som skulle kunnat vara bättre var att jag kunde driva på honom lite mer men jag är så nöjd. så det är en ny favorit :) här har ni bilder på min johnnie som jag baxa från SRK:s hemsida. jätte små bilder men jaja.
visst är han fin? (:
nu ska jag proppa i mej massa alvedon + halstabletter (om jag ens kan svälja) så får vi se om jag ens har nån röst i morgon, känner att jag håller på att tappa den lite just nu. vi hörs, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0