inte snööö

chacha :)
idag har jag typ bara varit med kompis och vi hade sjukt roligt, ni vet den nya grejen 'plankin' eller hur det fan nu stavas..? när man ligger helt raklång på en udda plats och tar kort på det? det gjorde hon och jag, jag ville hitta något roligt ställe och tillslut hitta jag en handikapp parkerings ruta som jag la mej på, måste sett riktigt roligt ut! hahah :D efter ett tag åkte vi te ett dagis och jag skulle göra planking på en jätte stor leksak, det slutade med att jag ramla ner från den.. :( så smidig är jag! hittade också en 'lekande barn' skylt och jag fick syn på en katt så jag satte en hink från snadlådan på huvet och tog katten i famnen och tog kort, haha asso ja, vi hade roligt och man får faktiskt skämma ut sej ibland. jag är trotts allt liten fortfarande, men om 2 (!!) dagar blir jag stor. 14 bast ju ! jaja, nu ska jag kolla film och käka godis (L) i morgon ska jag upp halv 8 och åka te stallet för att rida! hoppas det går bättre då, puss! :)
btw, har ni märkt att det kvällarna blir mörkare och mörkare nu! suger! vill ha sommar mer, känns som om vi har vinter o kallt hela fucking tiden juuu :( förra året började det snöa den 27 oktober, ja jag kommer ihåg den hemska dagen i huvet. så om 74 dagar kanske det snöar.. USCH!
hörde på nyheterna i typ förrgår att det hade varit snöblandat regn där uppe, man ba: jaha, global uppvärmning... skitsnack! låt isbjörnarna bo i sverige -.-
vad gillar ni mest? vinter eller sommar? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0