vart fan har alla påskkärringar tagit vägen?!

Som rubriken säger, VART ÄR DOM? har dom dött ut eller?
gud jag blir så trött på små 10 åringar som ba: ååh jag vill vara liten igen! Man ba: DU. ÄR. LITEN.
dagens 'småttingar' är fan värre än oss 14-15 åringar! dom går runt med fransar lika kladdiga av mascara som mina, har iPhones, lägger upp pussmuns bilder med tuttarna upptryckta till hakan och ba: du beydde allt <33333333
JAG FATTAR INTE.
när jag va liten hade jag aldrig smink, borstade typ aldrig mitt hår. JAG MÅ HA VARIT en av världens fulaste ungar, såg ut som en jävla pojke MEN VEM FAN BRYDDE SEJ? inte en jäääävel. man lekte att pulkan va sin häst och grabbarna sprang runt med pinnar och lekte att dom rädda världen. nu för tiden ser man inget sånt. inte alls!
och nu på påsken, då borde man tro att alla små ungar är suuuuper uppspelta för att klä ut sig och samla gratis godis med vänner. men ser man någon liten påskkärring? nepp. när jag va liten fick man gå i stooora gäng och tigga godis och man gjorde små söta påskkort till alla som gav en godis.
jag må låta som en gamling nu. men det va bättre förr.

här är en bild när jag, bebbe och lollo gick på halloween. ja vi va 14 år. och ja vi va dom enda i hela jävla brunnsäng som gjorde det. vi känade en banan och 2 äpplen. tack som fan.
bebbe va kaniiiiin, louise va... en fe..? jag va.. en häxa..? wtf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0