dag 19,20,21,22,23,24

Dag 19

''En bild på det jag köpte senast''dag 20

''Min favorit film''dag 21

''en bild på mig själv som är tagen utav någon annan''


Den här fula bilden tog louise på mig idag. Orkade seriöst inte leta efter någon annan finare bild. 

dag 22

''min reaktion när jag ser mig själv i spegeln''

-Beror på när jag kollar i spegeln. Om jag är fixad eller inte. Så t.ex. om jag är fixad och har sminkat mig lite och plattat håret o så, så tycker jag såklart att jag ser lite bättre ut. Och kan säga att jag inte är en sån som säger ''omg vad snygg jag är'' eller en sån som gråter när den kollar in i spegeln. Det finns såklart alltid nånting man inte gillar med sitt utseénde, tex jag tycker inte att min näsa är så himla fin och skulle jätte gärna vilja vara ett par centimeter längre. Men liksom alla är olika. I vissa ögon är jag ful och i vissa ögon är jag fin. Kort sagt, Nobody's perfect.

dag 23

''en låt som får mig att gråta''

-Om jag är glad och lyssnar på en sorlig låt så gråter jag inte direkt? Som ewe skrev förut, det beror på humöret. Om jag är ledsen och lyssnar på en sorlig eller lugn låt så kanske jag börja gråta men om jag är glad och lyssnar på en låt så gråter jag inte. Tex om jag lyssnar på dom här två låtarna när jag är ledsen eller sur elr något så börjar jag kanske gråta. 


dag 24

''mitt favorit program -och varför''

-HANNAH MONTANA! Hahah nej skoja. Eller?... Men har faktist ingen favorit program. Men jag gillar många program. Som t.ex. top model, two and a half men, jersey shore, AFV, osv.... Gillar också lite sånahära ''barnsliga'' program som går på disney channel och nickelodeon hahaha:P Och varför vet jag inte, kanske för att dom är intressanta och roliga att kolla på??? 

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0