godmorgon

godmorgon!
var som sagt inte i skolan igår, mådde inte alls bra och det ända jag gjorde var att ligga i soffan och åt pannkakor, glass och lussebullar och kollade på pretty little liers. hade absolut ingen enegi alls, hatar det! fast jag tvingade mig själv ut på en promenad på kvällen, och det gjorde nog gott för kroppen att komma ut och ta frisk luft för idag mår jag helt okej. kollade som sagt på minst 5 avsnitt att pretty little liers igår, sååå jäkla bra! så snart har jag sett klart sesong 1 och ska börja på sesong 2, den sänds ju i sverige på söndagar men jag kommer inte ihåg vilket avsitt dom är på? haha och när den här serien tar slut kommer det kännas som mitt liv är över. så kändes det iallafall när jersey shore tog slut, haha :( men nu ska jag gå och byta vatten till min kanin hihi.
btw, sov 6 timmar inatt, fast jag hade ju fan vilat hela dagen men iallafall, så jag började denna dag med att dricka kaffe för att få energi. det smaka skit.
btw, det är sant att kaffe sätter igång magen för att jag måste springa till toan typ NUUUUU

såhär ser jag ut idag, jeans, usa tröja, platt hår, mittbena.
jag vet att jag står som ett cepe och ser ut som ett cp men jag hatar macbook's webbkamera när det inte är tillräckligt med ljus!!!

make avatar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0