jag är en tönt

sitter och kollar på näst sista avsnittet av pretty little liers sesong 1. näst sista avsnittet brukar ju vara läskigast eftersom att i det sista så 'avslöjas' allt. ååååh jag sitter helt själv, i mörker!!!!!! är mörkrädd (ibland hahahah) och AH JAG KOMMER BLI MÖRDAD. ååååh men det är sååå spännande.
btw, svängde ju in till kungens kurva idag, beställde säng så den kommer om 2 veckor AS NICE!! ska be nån av mina kompisar prov ligga den med mej helgen som kommer.
HAHAHAHAHA jag vet vad jag skrev. det låter så fel nä man ska köpa säng eller prova. haha försäljaren ba: jag har en sån här säng hemma, jag ligger jätte bra i den. och pappa ba: får man prov ligga i den. och jag ba: ehm... ja... får jag lägga mig i den. JAG var den enda som sa rätt. förutom nu haha. men ja, dessutom köpte vi väääärldens mjukaste dun kudde, en kudde som får plats för 2 ;) så har du ingen stans att sova om 2 veckor, sleep with me. märkte att jag hade mer pengar än jag visste så passade på att köpa en locktång!
mer om det i nästa inlägg , hoho vad då spännande ?ni får även veta att ja skämmde ut mig totalt så keep updated.
nu ska jag ägna min tid åt att sitta skräckslagen i soffan, allt godis slut, eller nej inte allt men jag vill inte äta mer, i en tun filt eftersom att jag inte vågar gå och hämta täcke.. WHY AM I ALONE TONIGHT?! och ja jag är en tönt. jag får mardrömmar av morden i midsommer. nu vet ni det. peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0