till louise

sho,
känns som om jag är den ända som bloggar ibland haha men det är antagligen för att alla andra har ett liv. vill tillägna detta inlägg åt min kompis louise som skrev i sin blogg att hon kolla på film som hade megan fox, transformers tror jag den hette. och hon sa att hon ville ha hennes utseende. då kan jag börja med att säga att 1. du är sexig som du är. och 2. låt bilden förklara resten.
(tycker dock inte att megan va sååå ful som liten, tycker hon va söt)
så louise, du är fin nu vilket betyder att du kommer bli ful senare i livet. haha skoja bara, du kommer nog alltid vara vacker och underbar. skynda dej hem, löv jo.
NU mina vänner, nu ska jag till el huvudstaden. stockholm. om ni inte visste vad våran huvudstad heter så heter den så. stockholm. S. T. O. C. K. H. O. L. M. stockholm. JAPP, dit ska jag nu, träffa släkteeeeeeen. jippie. kul. nämen iallafall, efter det blir det bio. ska se en film som är från 15 år, men jag är 14. snacka om kriminellt. asso att vara 14 suger. antingen är man för liten eller för stor så man får inte göra nånting. lixom vet ni vad min pappa sa eller? han bad mej titta på smurfarna så att resten kunde kolla på den andra som hade 15 års gräns. lixom gärna kollar jag på smurfarna, nemaz problemaz men fy vad pinsamt att ba skiljas i bio entrén och dom går in på värsta gangstah filmen och jag går in på smurfarna. tänk om några killar siter där. har lixom redan fått en stämpel på heron sen jag sprang med en heliumbalong som föreställde en drake så vill ha nån chans att komma in på nån biosalng. så kriminellt får det bli.
dessutom (omg vad jag skriver, ni som fortfarande läser måste ha A i svenska eller bara ha jävligt bra tålamod) så när jag kommer hem ska jag färga håret. asso ja jag köpte HAHA höll på att stava fel och skriva löpte istället, på ÖB (haha jag löpte på ÖB omg) JAJA EVELINA. shit va jag är jobbig. MEN MEN, visste inte vilken hårfärg jah skulle välja, men till slut valde jag en chokladbrun färg. sen åkte vi vidare och tror ni inte att jag ångrar mej och tvingar tillbaka pappa för att byta. jopp. haha det ända han sa va: FRUNDTIMMER allså.. -.-
jaaaaaa jag vet pappa, jag ör jobbig. men tänk om jag hade färgat till den färgen och så hade jag ångrat mej?! sååååå ikväll får ni se vilken färg jag har färgat. kan säga att det börjar på G och slutar på ÖNT. :)
(A+ till er som orka läsa allt)
puss (L)

Kommentarer
Postat av: Louise

Haha Ewe lilla, nu känner jag mig ärad! Haha aj löv jo to

2012-01-02 @ 15:51:37
URL: http://mylifeaslouise.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0