lördag

hejhej bloggen!

haha fan vad efterblivet det låter när man säger hej till bloggen. men hej på er andra också!
dagen började med att jag åkte vid stallet vid 9, fick ragazza! vi hade hoppning idag och det var rätt många som var borta, vilket var ganska skönt haha ;) så vi som var där hann hoppa rätt många gånger och det var verkligen super kul. två stycken (av fem) i min grupp ramlade av men dom satte sig på häst ryggen igen och hoppade över hindret bättre än någonsin! så till er som säger att ridning är nvgjirsngvrsugv osv. jag skulle vilja se er bli avkastade, sparkade, bitna, av slängda, skenandes, stegrandes OSV som vi ryttare har uppleft OCH ÄNDÅ vilja fortsätta med det, för att det är en sån fantastisk sport. man får värsta kickarna när man 'flyger' över hindret hah!
sen åkte vi hem, duscha osv och åkte till djur magazinet där jag tyvärr inte fick någon plats för att det var en annan som skulle. men då stannade vi av en slump vid en annan djuraffär för att köpa pellets till våra undulater och då passade jag på att fråga och jag fick! så på djurhuset kommer jag praoa. nära till stan = nära till buss och mat ställen. perfekt! sedan börjar jag klockan 11 och slutar någon gång mellan 17-18 så det blir verkligen som ett jobb.
därefter kollade jag runt på stan med pappa och hittade en grej som jag provade och blev helt kär i så den ska vi köpa någon dag i hope. säger inte vad det var för att hålla spänningen. lol. köpte även ett par vanliga mjukisbyxor.
shit vad långt inlägget blev.
jaja, nu ska jag sätta på mig varma tofflor och morgonrock för att det är så jäkla kallt. asso jag fryser hela tiden? inte ens en nakenråtta kan frysa lika mycket som jag?! och sedan bara chilla, hjälpa pappa och laga mat, och sedan kolla på en film. mys!♥
vad gör ni denna lördagskväll?


gammal.
Kommentarer
Postat av: hanna hellbom

WOOOOOOPS!

Jag har hittat sidan där man kan tjäna pengar utan att de drar skatt :D

Själv ska jag få 4710kr om 3 dagar eftersom pengarna skickas den 31a till ens bankkonto.

Ingen annan har skrivit om detta och du kan ju ana varför?

Man besöker en sida och får 5 kr direkt? :S

Låter sjukt för allt är ju gratis!

LÄS HÄR: http://tjanapengarenkelt.blogg.se/

2012-01-28 @ 17:31:26
URL: http://hannahellboom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0