papa papa ratzziiii

satt ute på altan med min kanin som fick skutta runt lite medans jag kollade på louise's svar på sin frågestund och börja as garva åt vissa saker så jag tycker ni verkligen ska kika in på hennes blogg och se den!
sen gick jag in med sam till vardagsrummet och jag skulle bara 'vila' lite på golvet, va så sjuuukt trött. ni vet när inte ens ögonen kan hålla sig uppe trots att man tvingar dom? haha så trött va jag så jag däcka på golvet och när jag vaknar har jag lyckats dregla ner hela min hand (jag sover alltid med en hand under kinden) och så ser jag sam som har lagt sig bredvid mig och vilat haha så söt.
tror fan mina ögon förvandlar sig, helt seriöst, i vissa ljus. för jag har oftast gröna, eller asso.. min ögonfärg är fan speciell. jag har massa olika färger, fast mest grön. sen har jag en konstig svart grej mitt i ögat?! lixom vafan? haha jag driver. men iallafall, jag har typ gröna, och runt pupillen (hur fan stavas det?) är det typ brunt/orange. sen har jag typ gult också. ja ni höööööör. och nu tror ni säkert mina ögon ser helt fuckade ut haha. men på alla bilder blir dom bruna?
bjuder på en as ful bild på mig och några bilder på saaaaaam, paparazzi eller vad?
och JA det är en finne i min panna fast jag försöker dölja den med att rynka min panna. jag erkänner. fattar inte varför jag ALLTID ska få en finne mitt i pannan, fan indier på heltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0