stan

hejhej :)
idag har det varit sådär för mig, först bra sen dåligt. iallafall, berättar bara om det bra eftersom att jag inte vill ha nått deppinlägg här va..? ;) iallafall, började dagen med att hämta upp min bror, har faktiskt saknat han, AAAW. självklart skulle en av hans kompisar få skjutts av oss så jag satt där med ett fåkelgo i håret och ba: HELLU. ååh. jaja. sen vid halv 1 var jag hos tandläkaren och jaag hade inga hål, YEY! va faktiskt skit kul att vara där, konstigt nog. vet inte varför.. haha jaja, där sprang vi på mina kusiners mamma för hon jobbar där. sen va vi nere på stan och jag köpte nya solbrillor, dock typ likadana som jag hade bara i en annan färg (som matchar mitt hår bättre) och va lite mindre. sen köpte mamma en väska till mig också. och sen köpte jag skärp + svarta kortbyxor. och så provade jag ett par tröjor + byxor som jag ska beställa hem nu eftersom att det finns fler färger på internet.
va typ skit mycket folk på stan, bland annat så var dead by april där och även en kille som dansa som michael jackson typ.
btw, min system kamera IS ALIVE! det var inte objektivet som hade kraschat SOM TUR VA, utan det var ett skydds glas! SÅ KÖP DET TILL DIN KAMERA!!! det kostar 399:- på elgiganten. MYCKET bättre att ha det istället för att krascha sitt objektiv som kan kosta 2000:- och uppåt.
själv håller jag på att tjata på pappa om ett teleobjektiv, vilket kostar runt 6000. uuuff.
snabb och dålig bild, ni får nog bättre bilder på det när jag använder det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0