cha

hey, hur mår ni idag dåå?
idag har jag tyyyyp inte gjort någontiiiing, har pimpat mina skor med nitar, uh uh uuuuh. <-- ja jag härmar paow.
igåår va jag i skärholmen en snabbis för att kolla på lite kläder, hittade ingenting. eller jo självklart vill jag ha jenasen och kort byxorna med hål i men hey, det snöa idag. vill gärna ha kläder som man kan ha nuuuuu lixom. fattar inte varför alla affärer börjar med sommar kläder NU, lixom okej att ha några men inte hela butiken. SEN när det ÄR sommar, ja vart fan finns alla bikinis då? och alla kort byxor?! neej då är det dags för höst kollektionen vettni. jaja.
fick med mig en hoodie. HAHAHA fan va synd evelina. jaja, en vit en. jag måste ha mjukis kläder hemma eftersom att det i stort sett är det enda jag går runt i här hemma. ni ska se mig, jag går oftast runt med en boll på huvet, hoodie, stoooora mjukisbyxor, sockor, och tofflor. sen frågar mamma ba: fryser du evelina?! (observera att hon frågar det som om hon menar det, vilket hon faktiskt gör). man ba: hmmmmm..
iallafall, here u goooooo. peddo face i spegeln osv. där har ni min hårfärg också, döm den inte för hårt efter bilderna, tack. 
HAHA måste bara berätta: ni ser kalendern i bakgrunden? den med människo ansiktet på..? det är kristen (bella från twilight) om ni vill veta.. aja, när man laddar över bilder från min kamera till datan så hittar datan 'ansiktet' på bilderna och datan hittade hennes ansikte bakom bilden på mig, så det sparar dels själva bilden OCH ansiktet på henne bakom mig och jag blev skiiiiiit rädd när jag såg den bilden för jag fatta inte att det va kalendern, jag trodde det va ett spöke hahaha.
vadå det blir bra med en bild?
kan erkänna att jag stog och tog kort på mig själv i ca i timme och tog typ 400 bilder, därav dessa va ok medans dom andra undrar jag vad fan jag försöker göra haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0