PERFECT LIFE

hellu :)
ikväll är det dags för jersey shoooooore, WIIIIIIE!
förra veckan vart det fett fail. jag va taggad till 110% och satt som ett barn på julafton fastklistrad framför teven och sen när programmet börjar så jag ba: men.. det här har jag ju sett. och det hae jag. eftersom att jag är bäst osv så såg jag det första avsnittet i smyg för några månader sen. MEN NU JÄVLAR, nu är jag taggad till 120% och nu kör vi igen då!
för övrigt har jag inte gjort någonting idag, SOM VANLIGT HAHA FÖR MITT LIV SUGER HIHI. men inte för att skryta nu men numera är jag en enhörningsägare. vänta. det blev inte rätt. ENHÖRNINGSÄGARE. sååååå ja. skulle varit det för länge sen men först lagga min dator, så jag fick installera det på min brorsas dator, då fick jag göra en ny gubbe, när jag väl hittar en enhörning så fuckar the sims upp sig och trotts att jag står framför den och väljer typ 'klappa' så försvinner händelsen och jag fick damp för jag ser att den tigger morötter av mig haha. MEN FINALY så gick det och jag va typ skit stolt och tog 145738975985678235 kort på det när jag galopperde med den HAHAHAHA fett mobbad. nu ska jag bara göra enhörnings ungar. HIHI. (är dock inte min enhörning på bilen, min en FINARE)
när jag änå passar på att skriva ett random inlägg såhär så kan jag fortsätta. jag följde med min brorsa och pappa när han övningskörde och dom skulle handla och jag fick inte följa med in FÖR MITT LIV SUGER HIHIHIHIHI. men gissa va dom hade köpt till mig?!
THE SIMS 3 DESTINATION VÄRLDEN. aaaaaaaaaaaaaaaw. eftersom att MITT LIV SUGER IRL så ska jag nu leva mitt liv på the sims om ni inte har märkt det hihi. nämen nu ska jag chilla med enhörningsgrejen och istället jaga mumier och göra lyckokakor i kina.
kan även passa på att avslöja medans jag håller på att säga att jag faktsikt HAR gjort en gubbe som föreställer mig själv (dock mycket finare där ofc hahahaha) och justin bieber och gjort så vi gift oss OSV sen ville jag inte spela mer för att justin skulle blivit åldring och jag skulle blivit åldring senare än han så då skulle han vara död när jag blev åldring.

Kommentarer
Postat av: Martina

åååååh vill också kolla på den men våran MTV funkar inte :'(((

2012-03-25 @ 21:32:23
URL: http://sockerblomma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0